Doprovodný program

Opékání prasete

aneb jaký program byste na konferenci nečekali. I letos si pro vás Y Soft připravil v krásných zahradách bývalého barokního kartuziánského kláštera (prostory VUT) grilování prasátka a klobás.

Zasoutěžte si o vychytávky pro sport nebo do přírody

Léto klepe na dveře, a proto se vám určitě budou hodit praktické vychytávky na sport nebo pro zpestření pobytu v přírodě. Stylový sporttester, solární nabíječka nebo iPod Shuffle – to jsou hlavní výhry, které na vás budou čekat na oranžovém stánku Y Softu. Ptáte se jak se bude soutěžit? Je to jednoduché. Na oranžovém stánku Y Softu na vás bude čekat malá bojovka. Přímo ze svého mobilu či tabletu navštívíte speciální microsite, kde si vyberete jeden z kvízů – ten si prostřednictvím našeho mobilního tisku vytisknete, vyluštíte a vhodíte do slosování.

Haptické mapy od Seznam.cz se speciálním kvízem. Zvládnete mapy poslepu?

Haptické mapy jsou speciálním mapovým podkladem pro nevidomé a lidi s poruchami zraku. Jedná se o černobílé mapy s reliéfem, který vzniká tiskem na speciální papír a využitím fuseru. Přijďte si vyzkoušet, jak se bez pomoci zraku na mapách orientuje. Můžete si také otestovat své znalosti ve speciálním kvízu. Na ty nejchytřejší z vás navíc čeká sladká odměna, která bude možná malinko pálit v hrdle…

Prasata vs. Krávy – Polštářová bitva

Po obědě se uskuteční velká polštářová bitva. Pokud se jí budete chtít zúčastnit, stavte se u stánku Kentica a vyzvedněte si svůj polštář.

A pokud vás polštářová bitva nebo náročný program dne vyčerpá můžete si odpočinout na nafukovacích matracích, které najdete také u stánku Kentica.

Zkuste si vylepši vzhled a zasoutěžte si u toho

U stánku Tripomaticu si budete moci vyzkoušet face paiting a zasoutežit si o hezké ceny.

Tipni a vyhraj

GMC připravilo pro účastníky tipovací soutěž. Pro 4 nejlepší tipaře máme připraven balíček plný překvapení a stejně jako si budete lámat hlavu při odpovědích na naše otázky, budete si lámat hlavu i s naší odměnou. :)

Zazávaďte si o RC model Ferrari