Zhodnocení Barcampu Brno 2013

V sobotu 15.6. se konala konference Barcamp Brno 2013. Sešlo se nás tam něco málo přes 800. Snědli jsme jedno pečené prasátko, 1 500 chlebíčků, pět beden ovoce. Vypili jsme bezpočet litrů vody, kávy, limonády. V pěti místnostech se pořádalo 34 přednášek. Ze všech přednášek byl pořízený videozáznam, který bude v tomto týdnu zveřejněný. Proto sledujte https://twitter.com/bcbrno.

Celá akce byla zakončena Kentico Afterpárty, která se protáhla až do ranních hodin. Zde se vypilo více, než 250 piv, 100 kofol a nechyběl ani výtečný guláš.

Jako každý rok, i letos jsme na Barcampu uspořádali sbírku, jejíž cílem letos bylo finančně podpořit Josepha z Ugandy a umožnit mu tak studium na střední škole. Díky vám se vybralo 5 952Kč. Organizátorský tým přiložil zbylé 4 000Kč a v následujících dnech budeme výtěžek předávat organizaci Bwindi Orphans. Děkujeme všem, kteří přispěli. http://www.barcampbrno.cz/2013/stranka/charita.html

Chtěli bychom poprosit všechny přihlášené účastníky, včetně těch, kteří na Barcamp nepřišli o vyplnění dotazníku. Budeme rádi za jakékoliv podněty, které pomohou vylepšit Barcamp Brno 2014. Dotazník najdete na adrese http://www.survio.com/survey/d/dotaznik-barcamp-brno-2013.

Rád bych jménem organizačního týmu poděkoval všem dobrovolníkům, kteří nám s akcí pomohli, vám všem, kteří jste se akce zúčastnili a v neposlední řadě také všem partnerům.

Nejpozději za rok na viděnou!

Tomáš Sotoniak

  • Barcamp Brno @bcbrno
  • Tomáš Sotoniak @sotoniak
  • Petr Joachim @petrjoachim
  • Zdeněk Zicha @zdenekzicha

Hlavní partneři

Partneři