Barcamp Brno 2015

23 | 05 | 2015 | Brno

Barcamp Brno 2015 pro vás připravili

Petr Joachim — @petrjoachim správa webu, program přednášek a workshopů

Na Barcampu jste se se mnou mohli potkat v době přípravy programu, komunikoval jsem se všemi workshopisty a připravoval hlasování na webu.

Zdeněk Zicha — @zdenekzicha příprava doprovodného programu, organizace eventu na místě, charitativní sbírka

Starám se hlavně o to, aby celý den Barcampu běžel jako namazané hodinky. Také mám to štěstí zaštiťovat charitativní sbírku, kterou se snažíme podpořit jednoho šikovného klučinu v Ugandě.

Tomáš Sotoniak — @sotoniak partneři a doprovodný program

Pro Barcamp Brno zajišťuji již tradičně financování a doprovodný program. Takže pokud máte zájem podpořit Barcamp Brno 2016, tak mi napište.

Martina Joachim — @mysulemys tisková grafika, návrh triček a placek

Z Barcampu jste si mohli odnést tričko s mým návrhem, taktéž i placku s mým motivem jste dostali při registraci hned ráno. Moje trička a placky jsou součástí Barcamp Brno již od roku 2012.

Bára Buchtová — @bbarbuska sociální média

Na Barcampu jsem plnila roli social-media přicmrdávače. Pokud jste se na něco ptali třeba na Facebooku, patrně jsem vám na to odpovídala já. Také jsem pomáhala klukům některé koncepty a novinky vymýšlet a vyřizovat nějaké pochůzky.

Tomáš Nespěchal — LinkedIn pevnost barcamp

Podílel jsem se na Barcampu při přípravě nového gamifikačního prvku v podobě hry "Pevnost Barcamp", který podpořil jednak zábavu během akce, a pak měl za úkol vybrat více peněz na dobročinnost a podpořit možnosti propagace partnerů.

Petr Štěpán — petrstepan.eu fotograf

Mým cílem je být jediným člověkem, který se nenajde na fotkách z Barcampu. Mou vášní je vám všem tyto fotky zprostředkovat.

Příště zde můžeš být i ty! napiš mi na [email protected] co bys chtěl/chtěla dělat a jak chceš pomoci

Do organizace Barcamp Brno se mohou zapojit všichni, kdo o to mají zájem. Pokud chcete být u toho či máte nápad jak akci posunout o kus dál, chopte se příležitosti.