Y Soft

Hlad, zábava nebo zájem o zajímavou práci... Je jedno, co vás přivede na stánek Y Soft, my se postaráme o všechno. Na venkovním stánku ugrilujeme čuníka, vevnitř chystáme závody 3D tištěných autíček na balónkový pohon o zajímavé ceny. A všude budete mít po ruce přehled otevřených pozic a tým lidí, kteří vám o práci ve Y Soft řeknou vše, co vás bude zajímat. Tešíme se na vás!

IBM Client Innovation Centre Brno

Na BarCampu nejde jen o poznatky, ale také o zábavu. Přijďte si oddechnout u oblíbeného stolního fotbálku a neformálně si pokecat. U stánku budeme hledat nejoriginálnejší nápady pro automatizaci jakéhokoliv typu a budete mít možnost odnést si spoustu dárků. Naši IBMeři už jsou v dobré náladě a těší se na setkání s Vámi!

FEI Company

Pro nás je elektronová mikroskopie prostě “hot”! Abyste ochutnali i vy, nabídneme vám na BarCampu pěkně ostrý cider z nabídky World of Chilli.

Pokud by to bylo málo, můžete se zapojit do soutěže o ceny nabité kapsaicinem.
Vítěze soutěže budeme losovat v 15 hodin.

Seznam.cz

Přijďte se mezi přednáškami protáhnout ke stánku Seznam.cz a vyzkoušejte si, zda se umíte trefit na cíl! Čeká na vás sada plechovek, za jejichž shození si odnesete zajímavé ceny. K dispozici bude i seznamácký tým, se kterým si můžete neformálně popovídat v pohodlí fatboyů.

Moravia

Kdo si hraje, nezlobí. Nejen prací živ je člověk a my si hrajeme rádi. Přijďte si ke stánku Moravia IT zahrát pár počítačových “old school” vypalovaček a potrápit mozkové závity nad různými hlavolamy. Soutěžíte o Krále Barcampu? Připravte se na krátký lingvistický kvíz.

Edhouse

Zastavte se na náš stánek na Barcamp a přijďte si zaluštit šifru z naší dílny. Těšíme se na Vás! Šifru z loňského ročníku si můžete vyzkoušet zde http://qr.edhouse.cz/bar/

EmbedIT

Pálí vám to? Umíte se rychle rozhodovat a poznáte, kdy se vyplatí riskovat? Zastavte se vyřešit několik zapeklitých úkolů, které vám zrychlí srdeční tep. Čas totiž běží a jedno špatné rozhodnutí znamená přijít i o poslední košili (nebo tričko).

Aktivita je součástí soutěže o Krále Barcampu. Úspěšní řešitelé získají šanci soutěžit o vouchery na afterparty.

Kiwi.com

Kdo chce tvořit budoucnost, měl by znát i minulost.

Přijďte si prohlédnout téměř padesát různých (převážně osobních) počítačů, doplněných asi o třicítku dobových periferních zařízení. Expozice kromě toho zahrnují dalších asi 60 drobných exponátů.

Sbírka osobních počítačů se zaměřuje především na stroje, vyráběné v Československu či dovážené do Československa ať už tehdejšími podniky zahraničního obchodu nebo individuálně a dále na zahraniční počítače, které nějakým způsobem tuzemskou výpočetní techniku ovlivnily. Expozice ukazuje, jakým vývojem technologickým, ergonomickým i designovým počítače u nás před revolucí prošly a srovnává je se soudobou produkcí západu.

Sygic Travel

U Sygic Travel si můžete popovídat přímo se zakladateli a vývojáři a také si vyzkoušet, jaké to je vybírat si dovolenou ve virtuální realitě.

Kentico

Na našem stánku se můžete nejen dozvědět více o nás a získat informace o našich volných pracovních pozicích, ale můžete si zasoutěžit v dojení krávy na čas (tato aktivita je zařazena do soutěže o Krále Barcampu).

LMC

Na brněnském BarCampu se o vaši pohodu postará naše pojízdná čajovna s čajovníkem Radkem a výběrem čajů z celé Asie. Den si také budete moci zpestřit v přilehlé jurtě, kde bude probíhat Hyde Park. Přivezeme také ve spolupráci s Bobem Marvanem výstavu Digitální design. No a jelikož BarCamp má být v první řadě punk, tak vás večer přivede do varu balkánská dechovka Lipno, která vám naservíruje romské, rumunské, makedonské nebo srbské písničky v řádně svižném tempu.

YMCA

Vyrob si placku

Přijďte si vyrobit originální placku, kterou si můžete připnout na klopu u saka, na tričko nebo třeba na batoh. Vybrat si můžete mezi mezi předem designovanými vzory, anebo si můžete nakreslit a popsat vlastní placku úplně sami.

Corinth

O virtuální realitě všichni mluví, ale málokdo ji viděl na vlastní oči. Není to celé až příliš virtuální? Corinth vám na svém interaktivním 3D obsahu ukáže, že VR se dá reálně používat i mimo oblast počítačových her. Stav se za námi vyzkoušet si na vlastní kůži zařízení od HTC Vive a zSpace a projdi se mezi dinosaury nebo se podívej dovnitř motoru.

Solitutticelli Cello Ensemble

Na programu zazní díla klasické hudby a hudby k filmům. Zahrajeme Vám i rockovou baladu od Queen Bohemian Rhapsody, Apocalyptica Nothing Else Matters. Jsme violoncellové kvarteto Solitutticelli Cello Ensemble. Naší společnou řečí je právě komorní hudba a souzvuk 4 violoncell, hrajeme nejznámější skladby klasické hudby v originálu pro různé nástroje v úpravě pro 4 violoncella a snažíme se naše koncerty koncipovat průřezem různých stylů a epoch, aby si každý posluchač mohl sám vybrat, co se mu líbí nejvíce a tím umocnili celkový dojem z našeho vystoupení.

THE MEDIA

Na Barcamp dodáme software Enplug a zajistíme tak atraktivní propojení Barcampu s návštěvníky prostřednictvím sociálních sítí. Veškeré Vaše názory, dojmy a příspěvky uvidíte na obrazovkách na Barcampu.