Hlavní partneři

VUT-FIT

Y Soft

Y Soft poskytuje chytrá podniková řešení, díky nimž organizace fungují efektivněji. Naše platforma YSoft SafeQ zákazníkům pomáhá řídit, optimalizovat a zabezpečit tisk i digitalizaci dokumentů. Produktová skupina 3D tiskáren YSoft be3D zase nabízí řešení pro uživatelsky přívětivý, spolehlivý a kvalitní 3D tisk v segmentech vzdělávání a výrobních firem. Projekt interních startupů YSoft Labs a venture kapitálové rameno Y Soft Ventures pomáhají udržet společnosti Y Soft tempo s technologickým vývojem a nalézat nové obchodní příležitosti.

Y Soft vznikl v roce 2000. Společnost sídlí v Brně, celosvětovou sítí poboček pokrývá Severní a Latinskou Ameriku, Evropu, Blízký východ a Afriku a region Asie a Pacifiku včetně Austrálie. Více informací naleznete na .

IBM

IBM Client Innovation Centre Brno je jedním z největších a nejrozmanitějších center svého druhu na světe. Pracuje zde několik tisíc talentovaných profesionálů, kteří tvoří multikulturní tým skládající se z téměř 80 národností. Centrum v Brně poskytuje služby klientům po celém světě, od největších bank a telefonních operátorů po farmaceutické společnosti, a pomáhá jim udržovat a transformovat jejich IT systémy.

FEI

V FEI Company věříme na ostrost. Přesněji ostrost obrazu. Rozlišení až na úrovni atomů umožňuje našim zákazníkům z řad prestižních výzkumných center, polovodičového, těžebního či farmaceutického průmyslu nacházet odpovědi, které urychlují objevy, zvyšují produktivitu a mění svět.

Snaha objevovat a řešit globální výzvy jsou tím, co nás motivuje. Kombinací špičkových znalostí hardwaru a softwaru na poli elektronové, iontové a světelné mikroskopie, spolu s aplikační znalostí materiálových, přírodních věd, elektroniky a přírodních zdrojů, pomáháme posouvat hranice lidského poznání.

Partneři akce

Seznam.cz

Seznam.cz je nejnavštěvovanější český internetový portál, jehož domovskou stránku denně navštíví přes 2,5 milionu uživatelů. Komerční i nekomerční služby Seznam.cz využívají již téměř 20 let ti, co na internetu hledají zábavu, informace či přátele. Fulltextové vyhledávání, Mapy.cz, Stream.cz, katalog firem, e-mailová pošta se 7,5 miliony účtů, zpravodajství a odborné inzertní služby jsou běžnou součástí každodenního života českých uživatelů internetu. Vizí společnosti Seznam.cz je pracovat na tom, aby internet byl nejsilnější české médium a na něm Seznam.cz místem první volby.

Moravia IT

Jsme původem česká firma, patřící mezi 10 největších poskytovatelů globalizačních řešení na světě. Jednodušeji řečeno, pomáháme našim klientům, aby si lidé po celém světě mohli přečíst webové stránky, různé instrukce, nebo používat SW či mobilní aplikace ve svém rodném jazyce. Pracujeme pro nejprestižnější a nejobdivovanější značky z oblasti IT a medicínských technologií.

Edhouse

Jsme největší softwarová společnost ve Zlíně. Od roku 2014 působíme také na Vsetíně, kde rozvíjíme pobočku vývojového centra Edhouse. Pracujeme pro světové jedničky na mezinárodním trhu a tím naplňujeme náš cíl přinášet zajímavou práci do našeho regionu – Zlínského kraje. Mezi naše klíčové zákazníky patří společnosti FEI, NCR, ON Semiconductor a ComAp přičemž stavíme na technologiích C++, Java, C# .NET.

EmbedIT

EmbedIT is a team of more than 800 IT professionals providing services to the Home Credit Group and Air Bank (PPF Group). We internally design, develop and maintain systems and applications that serve more than 45 million customers in 11 countries and 16 different time zones.

Kiwi.com

Kiwi.com, dříve známo jako Skypicker, je internetová cestovní agentura s průlomovou technologií nazvanou Virtuální propojování a soustředí se také na jedinečnou zákaznickou podporu. Unikátní kombinační algoritmus umožňuje našim zákazníkům kombinovat lety aerolinek, které spolu nespolupracují, a vytváří jim tak jedinečný plán cesty, často značně levnější než kdekoliv jinde.

Sygic travel

Sygic Travel (dříve Tripomatic) je brněnská firma vyvíjející aplikace pro plánování cest a dovolených. Sygict Travel umožňuje objevovat zajímavá místa, chystat itineráře cest a přímo na cestách přijde vhod také mobilní průvodce se zabudovanou offline mapou a pěší navigací. Aplikaci každý měsíc použije téměř milion uživatelů zejména z USA a Velké Británie. Během letošního roku Sygic Travel plánuje rozšířit tým až na 40 lidí a posílit zejména vývoj své mobilní aplikace.

Mergado.cz

Pomáhám e-shopům získat více z Heureky, Zboží.cz a dalších vyhledávačů zboží. Denně vylepšuji jejich inzerci tak, abychom navyšovali tržby e-shopu, při rozumných nákladech.

Kentico

Jsme brněnská firma, která byla založena v roce 2004. V současné době máme 200 zaměstnanců a máme čtyři zahraniční pobočky. Software Kentico integruje CMS, E-commerce a Online Marketing do jednoho systému, který pomáhá firmám všech velikostí úspěšně dosahovat obchodních cílů prostřednictvím jejich webových stránek. Kentico nabízí serverové i cloudové řešení a dává tak svým uživatelům možnost vytvářet skvělé weby. Díky celé řadě komplexních nástrojů umožňuje pohodlně spravovat customer experience návštěvníků webu z jediného místa.

Lmc

Jsme především provozovatelem největších českých kariérních portálů Jobs.cz a Prace.cz s celkem více než milionem uživatelů, ale i těch menších s nabídkou specifických služeb (Práce za rohem, Easytask, Jobote.com). Provozujeme také online vzdělávací portál Seduo.cz a vyvíjíme řešení pro správu náboru (Teamio.com).

YMCA Brno

YMCA Brno je organizace pro děti a mládež, má 400 členů a 30 celoročně pracujících klubů různého zaměření (hudební, sportovní, umělecké, turistické, ekologické, dětské kluby atd.). Organizace se dále věnuje například profesnímu poradenství v rámci činnosti Informačního centra pro mládež, či pořádání letních táborů, kterých se pravidelně účastní několik set dětí a mladých. Velký úspěch mají nejen tábory pro rodiče s dětmi, ale i tábory Svišťů pro děti školního věku.

Corinth

Corinth je celosvětově nejoceňovanějším startupem ve vzdělávacích technologiích pro základní a střední školy v roce 2015. Česká firma vyrábí interaktivní vzdělávací obsah za použití špičkových technologií jako interaktivní 3D, augmentovaná realita, virtuální realita, mikroskopické zoom snímky, nebo 3D tisk.

V současnosti jeho pomůcky používají tisíce škol, učitelů a studentů v 114 zemích po celém světe. Vzdělávací obsah Corinthu je vytvořen ve spolupráci s prestižními světovými univerzitami jako je kalifornský Stanford nebo Karlova univerzita. Corinth patří mezi hlavní partnery Microsoftu ve vzdělávání. Mezi jeho dalšími partnery jsou HP, Dell, zSpace nebo Qualcomm. Pomůcky Corinthu prezentuje také Intel jako příklad špičkové technologické inovace.

Mediální partneři

Toastmasters Brno

Touch Art

solitutticellil

THE MEDIA

Enplug je široce využitelná technologie na eventech, festivalech, v retailu, hotelech, restauracích, klubech. THE MEDIA je také o sociálních sítích a reklamě - pro naše klienty spravujeme profily na sociálních sítích, analyzujeme, navrhujeme strategii komunikace. Dále spravujeme síť 440 informačních obrazovek v českých nemocnicích a měsíčně jsme tak schopni prostřednictvím vysílání oslovit na 700 000 pozorných diváků.

Ostatní partneři a podporovatelé

Jitka Kreslíková [email protected] za FIT VUT Brno