Food & Drinks festival

Určitě to znáš – mezi přednáškami velmi rychle vyhládne a tvůj krk bude potřebovat průběžně zavlažit. My to víme, a proto jsme i letos pro tebe připravili na Barcampu menší Food & Drinks festival. A věř nám, že se máš opět na co těšit, protože bude z čeho vybírat.

Oběd pro všechny opět obstará Sklizeno a Matyho chálka a zároveň se už teď můžeš radovat z plánovaného celodenního grilování. Avšak pokud dáváš přednost něčemu sladšímu a méně těžkému, tak i tebe potěšíme. V nabídce bude spousta nejrůznějších sladkých dobrot nebo menších svačinek do ruky. Vybrat si budeš moci také z vegetariánského jídla. Ovoce bude k dispozici zadarmo.

A jak to bude s pitím? Zdarma pro tebe připravíme 100% ovocné džusy. A kromě tradičního stánku Kofi-Kofi najdeš kávu i na charitativním stánku pro podporu Josepha. Díky tomu se nemusí ani kofeinoví závisláci bát, že by byli na suchu.

Milovníky piva také nezklameme. Speciálně pro Barcamp nám minipivovar Lucky Bastard z Brna navaří tematické pivo Lucky Barcamp. Zájemci určitě nezapomeňte ochutnat, bude to stát za to.

Tropico

Dodáváme 100% přírodní tropické a tuzemské koncentráty. Naše koncentráty jsou vyrobeny z plně vyzrálého ovoce a zeleniny bohaté chuti, plné vitamínů a osvěžující šťávy. Jsou zpracovány šetrnou metodou přímo na plantážích a v sadech z čerstvě vymačkaného ovoce a zeleniny. Smícháním koncentrátu s vodou dostaneme 100% přírodní džus prvotřídní kvality bez chemických konzervačních přípravků, barviv, bez přídavku cukru a bez pasterizace. Tím, že je džus namíchán až v okamžiku samotného podávání, je zaručena čerstvost a aroma namíchaného nápoje. Jelikož se jedná o přírodní produkty bez chemické konzervace, dodáváme je zmražené.

Sklizeno

Věříme, že každý má možnost dobře jíst. Dokonce, i když má málo času nebo není zrovna šéfkuchař. Známe 100 % našich dodavatelů, suroviny zpracováváme s láskou a pečlivě hlídáme složení všech produktů, které nabízíme v našich obchodech. Stále pro vás hledáme a objevujeme nové chutě a kombinace, abyste si s námi mohli život opravdu vychutnat. Máme pro vás i rychlé svačinky naší vlastní výroby a v prodejnách s bistrem si můžete vychutnat skvělý oběd z prvotřídních ingrediencí. A pokud se vám zrovna nechce ven, můžete z pohodlí domova vyřešit nákup na našem e-shopu www.sklizeno.cz

Pavla a Lucka

K odpolednímu kafíčku si budete moc dát kousek dortíčku. Čokoládový dort od Pavla Kubelkova je prostě jiný, už se vám na něj sbíhaj sliny? A těm co to nebude stačit, budou moc bezkonkurenčně dobré sušenky od Lucka Maděryčová posvačit

Muffiny Brno

Toužíte po něčem novém, co vám rozbouří chuťové pohárky? Pak jste u nás na správném místě! Naše muffiny jsou přesně to, co hledáte. Šťavnaté a plné čokolády. Jsme malá brněnská firma zaměřující se na muffiny. Vyrábíme ale i ořechové bábovičky a linecké tartaletky. Všechny naše výrobky vyrábíme ručně z těch nejkvalitnějších surovin.

Matyho chálka

Matyho chálka vznikla v roce 2012 nejprve jako blog o jídle a vaření. Velice rychle ovšem nadšení vyústilo do vzniku opravdové firmy. Matyho, protože Martinu Motrincovi neřekne nikdo jinak než Maty. A chálka, protože to v brněnském hantecu znamená jídlo.

Na BarCamp pro Vás letos připravíme tu nejlepší chálku, jakou umíme. Přijďte třeba na vynikající sandwich s kachními prsy připravenými metodou sous vide, pomerančem, rukolou a fenyklovou majonézou. Na své si přijdou vegetariáni a vegani nebo třeba ti, co mají rádi něco pálivějšího.

Lucky Bastard

Představte si ideální svět, ve kterém by vše bylo dokonalé, příjemné a jednoduché. Přesně takový svět si my představujeme, když tvoříme recepty našeho piva a když jej pro vás vaříme. Máme už dost nudných piv uvařených dle stokrát opakovaných receptů, máme už dost výmluv na tradici a zvyk, nebaví nás sledovat nadvládu spodně kvašených piv -- běžných ležáků plzeňského typu -- když existuje tak úžasný a barevný svět piv kvašených svrchně, piv typu ale. Ano, je to tak, spodně kvašená piva u nás nehledejte. Jsme prvním pivovarem od roku 1884, který v českých zemích kvasí svoji standardní produkci pouze svrchně. Už bylo na čase, aby se do naší země vrátila piva, která tu lidé vždy pili, jen na ně společnost od té doby trochu pozapomněla.

Kofi-Kofi

Kofi-Kofi, dopřejte si kvalitní kávu při cestě městem a zpříjemněte si tak svůj den. Káva Kofi-Kofi denně vysílá své Kofi-Trucky a profesionální baristy, aby pro vás připravovali tu nejlepší kávu.

Devce u plotny

Kristina Lund alias Děvče u plotny je brněnská cukrářka a foodblogerka, která peče sladké dobroty z kvalitních surovin. Můžeš se těšit na výborný cheesecake a tartaletky.