Zlatí partneři

VUT-FIT

Fakulta informačních technologií (FIT) VUT v Brně byla založena 1.1.2002 na základě Ústavu informatiky a výpočetní techniky Fakulty elektrotechniky a informatiky Vysokého učení technického v Brně. Ústav informatiky a výpočetní techniky pod dřívějším názvem Katedra samočinných počítačů byl založen v roce 1964 a měl dlouholetou tradici výuky výpočetní techniky a informatiky v rámci bývalé Fakulty elektrotechnické VUT.

Thermo Fisher Scientific

V Brně sídlí velké vývojové technologické centrum společnosti Thermo Fisher Scientific pro elektronové mikroskopy, které firma vyrábí pod celosvětově známou značkou FEI. Brněnská pobočka začínala v Brně před 24 lety jako ryze český startup, i když v té době toto slovo ještě nikdo neznal. Elektronové mikroskopy na rozdíl od světelných používají jako zobrazovací médium svazek elektronů a umožňují tak pozorovat struktury až na úrovni jednotlivých atomů.

Tyto špičkové přístroje se u nás navrhují od prvního šroubku až po komplexní SW aplikace, které přinášejí zákazníkům odpovědi na jejich rozmanité otázky. Ať už se jedná o vizualizaci viru HIV nebo struktury mozku, analýzu vzorků horniny pro stanovení vydatnosti ropného naleziště, prokázání zbytků střelného prachu na oděvu podezřelého v kriminalistice nebo zobrazení struktury polovodičových vrstev při vývoji nejnovějších čipů u největších polovodičových firem a výrobců čipů a elektroniky. O správný návrh celého systému se stará přes 200 vývojářů v celé škále odvětví - softwaroví inženýři, elektronici, fyzici, aplikační specialisté, mechatronici nebo konstruktéři.

Do řad našich inženýrů hledáme nové kolegy, kteří budou rádi pracovat v multidisciplinárním prostředí, budou nadšení z pocitu, kdy jejich kód ovládá přístroj v hodnotě desítek milionů korun, nebojí se spolupracovat s kolegy po celém světě a budou chtít přispět k vývoji naší špičkové technologie. Přijď se za námi podívat, pokud chceš uplatnit své schopnosti v image processingu, zpracování dat, návrhu SW řešení, kódování komplexních systémů, matematických analýzách a chceš v praxi používat moderní technologie jako Test Driven Development, unit testing, C++, C#, OpenCV nebo WPF. Nabízíme nezávazné prohlídky firmy, kde máš unikátní příležitost vyzkoušet si, jak se s mikroskopem pracuje.

Dixons Carphone CoE

Dixons Carphone je evropský TOP prodejce elektroniky, telekomunikačních a návazných služeb. Naši sít tvoří 3000 kamenných obchodů a stále rostoucí online prodej. V Brně máme od roku 2007 pobočku, kde nás v budově vedle Vaňkovky sedí k dnešními dni bezmála 600. Máme na starosti fungování backoffice a klíčových kompetencí pro centrálu v UK a Irsku a také náš lokální business ve Španělsku, Norsku, Švédsku, Finsku a Dánsku. Jsme zodpovědní za oblast informačních technologií, financí, logistiky, administrativy a lidských zdrojů.

Career page

Stříbrní partneři

Sygic travel

Sygic Travel (dříve Tripomatic) je brněnská firma vyvíjející aplikace pro plánování cest a dovolených. S její pomocí lidé objevují zajímavá místa, chystají itineráře a přímo na cestách se nechávají vést průvodcem se zabudovanou offline mapou a pěší navigací. O aplikaci, kterou měsíčně použije až milion lidí, je největší zájem v USA, Velké Británii a v Německu. Během letošního roku se chce Sygic Travel soustředit na vývoj své mobilní aplikace a B2B produkty.

Snapshot Marketplace

Snapshot je rakouský startup. Co hledá v Brně? Ty nejlepší vývojáře! Nejen proto přišli před dvěma lety do Brna a v týmu dvaceti lidí se pustili do nadliského úkolu - přinést moderní technologie do hotelového businessu. Proč? Věřte nebo ne, ale mnoho hlavně menších hotelů dodnes funguje v excelových tabulkách nebo dosových aplikacích. Snapshot cílí na tyto hotely, kterým přináší platformu agregující data z desítek zdrojů na jednom místě. Platforma i data jsou otevřená vývojářům třetím stran, kteří v ní mohou publikovat své aplikace, možnosti využití jsou prakticky neomezné. Další zajímavostí projektu je fakt, že celý Snapshot nevlastní jediný server a vše je hostováno v cloudových službách.

Seznam.cz

Seznam.cz je nejnavštěvovanější český internetový portál, jehož domovskou stránku navštíví přes 5,3 milionu on-line Čechů každý měsíc. Komerční i nekomerční služby Seznam.cz využívají již více než 20 let ti, co na internetu hledají informace či zábavu. Zprávy, fulltextové vyhledávání, Mapy.cz, Stream.cz, katalog firem, e-mailová pošta s 8 miliony aktivních účtů a odborné inzertní služby jsou díky Seznam.cz již běžnou součástí našeho každodenního života. Vizí společnosti Seznam.cz je pracovat na tom, aby internet byl nejsilnější české médium a na něm Seznam.cz místem první volby.

Oracle + NetSuite

Vyvíjíme cloudové aplikace, které pomáhají firmám organizovat jejich byznys po celém světě. Vzhledem k tomu, že na aplikaci makáme už od roku 1998, tak jsme mílový krok před konkurenci, která v tom roce fungovala na poškrábaných cédéčkách a cloud byl pro ně hodně velké sci-fi. Když si náš produkt dneska začínají pořizovat společnosti jako Adidas, GoPro nebo dokonce fotbalový klub Arsenal London, dostane se jim aplikace, která jim umožní mít dokonalý přehled o podnikových financích, nebo třeba spravovat jejich e-shop. A je toho mnohem víc…

Pobočku v Brně jsme otvírali před několika roky a samotné nás překvapilo, jak rychle jsme vyrostli z malého 30 členného start-upu do téměř šesti set členného týmu. Do svých řad teď hledáme nové kolegy, kteří by se chtěli věnovat vývoji a testování aplikací, které běží především na JAVĚ. Nicméně se rádi potkáme i s těmi z Vás, kterým to myslí v Céčku či PHP. Tak se za námi zastavte 

Notino

Jsme brněnská firma, která se za 11 let fungování stala evropskou jedničkou v oblasti e-commerce specializované na kosmetiku a parfémy. Naším cílem je poskytovat kvalitní beauty produkty dostupné pro každého, a proto na našem e-shopu najdete více než 50 000 produktů pro zákazníky z 16 zemí Evropy i USA. Tento rok nás čekají další zahraniční expanze a tak hledáme nové kolegy, kteří nám pomohou v naplnění ambiciózních cílů. Práci u nás můžete najít v oddělení marketingu, IT, zákaznické péče, logistiky, financí, obchodu i na pobočkách.

Moravia IT

Jsme původem česká firma, patřící mezi 10 největších poskytovatelů globalizačních řešení na světě. Jednodušeji řečeno, pomáháme našim klientům, aby si lidé po celém světě mohli přečíst webové stránky, různé instrukce, nebo používat SW či mobilní aplikace ve svém rodném jazyce. Pracujeme pro nejprestižnější a nejobdivovanější značky z oblasti IT a medicínských technologií.

Kiwi.com

Kiwi.com, dříve známo jako Skypicker, je internetová cestovní agentura s průlomovou technologií nazvanou Virtuální propojování a soustředí se také na jedinečnou zákaznickou podporu. Unikátní kombinační algoritmus umožňuje našim zákazníkům kombinovat lety aerolinek, které spolu nespolupracují, a vytváří jim tak jedinečný plán cesty, často značně levnější než kdekoliv jinde.

Deloitte.

„Deloitte není žádný startup, ale ani zkostnatělá korporace. Pomáháme špičkám českého i světového byznysu v oblastech jako jsou daně, právo, audit, finance, technologie, HR a mnoho dalších. V České republice zaměstnáváme více než 1000 odborníků a hledáme nové kolegy. Máme kanceláře v Praze, Brně, Ostravě a Plzni, kde Tě rádi přijmeme do našeho kolektivu. Jsme Deloitte. A baví nás to. Tečka“

24i Media

Společnost 24i Media s. r. o. vyvíjí multimediální aplikace na všech mobilních, televizních a herních platformách. Našimi zákazníky jsou filmová a televizní studia z celého světa, jako např. RTL, FOX, HBO, Nuevo Siglo, Deutsche Glasfaser Medien a mnoho dalších. Samozřejmostí je i vývoj naší vlastní OTT platformy – SmartOTT. Společně spolupracujeme s našimi dalšími vývojovými centry mateřské 24i Media BV v Amsterdamu a Madridu. V případě zájmu o více informací můžeš navštívit naše stránky www.24i.com

Mediální partneři

Touch Art

S LÁSKOU
VYVÍJÍME APLIKACE
PRO VAŠE DOTYKOVÁ ZAŘÍZENÍ

Sli.do

Slido is an audience interaction platform for meetings and events. It allows event organizers to crowd-source the best questions for Q&A sessions, get instant feedback via live polls and share presentations with their audience. 



Slido’s focus is on simplicity, allowing organizers to create an event in less than a minute, while participants can join from any device with just one simple code.

Since its foundation in 2012, Slido has helped to transform over 40.000 events in 100+ countries by engaging hundreds of thousands of participants. Slido has been adopted by a number of renowned conferences such as SXSW, Leade.rs and Adobe Summit and has worked with high-profile clients including Netflix, Porsche, KPMG, Cisco, MIT and Harvard University.

Enplug

Social Media Wall

Show an interactive, filtered feed of posts to your social media hashtags and accounts on Instagram and Twitter, and posts to your Facebook wall. Moderate posts from any computer or with our free smartphone apps.

Ostatní partneři

YMCA Brno

Motto: „... aby všichni jedno byli“ (Jan 17:21) Co je YMCA? YMCA (Young Men ́s Christian Association), neboli Křesťanské sdružení mladých lidí, je nejstarší největší nejrozšířenější mládežnická organizace na světě. Je to křesťansky orientované, dobrovolné, nepolitické a neziskové občanské sdružení, které usiluje o plnohodnotný život mladých lidí a harmonický rozvoj člověka, jeho ducha, duše a těla (jak symbolizuje červený rovnostranný trojúhelník, který má YMCA ve svém znaku). Je otevřena všem lidem bez rozdílu rasy, pohlaví, náboženského vyznání, sociálního postavení, fyzických i duševních schopností.

Poslání YMCA se hlásí k Pařížské bázi Světové aliance, přijaté na jejím ustavujícím shromáždění roku 1855 v Paříži. Pařížská báze vyjadřuje poslání YMCA, je dodnes základnou pro její veškerou práci a jednotící ideou světového společenství YMCA. Toto poslání naplňuje YMCA Brno zvláště prostřednictvím: • mravní výchovy zaměřené na nenásilnou obrodu mladého člověka, • tělesné výchovy a sportu, • výchovy k demokracii, toleranci a občanské odpovědnosti, • charitativní a humanitární pomoci potřebným lidem doma i v zahraničí, • vzdělávacích programů ve vědě, umění, kultuře, sociálních oblastech, ekologii apod., mezinárodních styků s důrazem na vzájemné poznávání, přátelství a spolupráci mladých lidí.

Historie YMCA vznikla v roce 1844 jako prostředek křesťanské pomoci mladým lidem "ztraceným" v rychle se industrializujících a odlidšťujících městech Anglie. Jejím zakladatelem byl tehdy 23 letý obchodní příručí George Williams . V roce 1894 již YMCA měla přes 500.000 členů ve 34 zemích. Od té doby se YMCA rozšířila po celém světě. U nás fungovala od druhé poloviny 19. století a masově se rozšířila od roku 1921 především díky vydatné pomoci z USA a za přispění elit národa: T. G. Masaryka, Ing. V. Havla a dalších.
 Svoji činnost nuceně ukončila v roce 1951 a obnovila ji až v roce 1990. Česká YMCA byla ustanovena v roce 1992. Dnes je YMCA nejstarší, a se svými 45 miliony členy ve 124 zemích, největší celosvětovou mládežnickou organizací na světě. 
 YMCA Brno
 YMCA Brno působila již od roku 1991 jako místní sdružení YMCA v ČR. Právní subjektivitu získalo v roce 2001 a v současnosti je jednou z největších YMCA v České republice co se týče rozsahu činnosti i členské základny. YMCA Brno má 400 členů a 30 celoročně pracujících klubů různého zaměření (hudební, sportovní, umělecké, turistické, ekologické, dětské kluby atd.). Organizace se dále věnuje například profesnímu poradenství v rámci činnosti Informačního centra pro mládež, či pořádání letních táborů, kterých se pravidelně účastní několik set dětí a mladých. Velký úspěch mají nejen tábory pro rodiče s dětmi, ale i tábory Svišťů pro děti školního věku.
 Dále je činnost zaměřena na široké spektrum aktivit dětí a mládeže, kdy jsou všechny tyto aktivity otevřeny jak členům YMCA, tak nečlenům. Vytváříme zde prostor,... • kde se mohou setkávat věřící s nevěřícími • kde se mohou setkávat věřící s nevěřícími • kde se mohou setkávat věřící s nevěřícími • kde se mohou setkávat věřící s nevěřícími • kde se mohou setkávat věřící s nevěřícími • kde je možné poznat křesťanské zásady v běžném životě • kde otevřenost a tolerance jsou jedněmi z hlavních zásad spolupráce • kde se mladí lidé mohou věnovat svým zájmům.

Všechny programy jsou výchovně zaměřeny na prevenci sociálně patologických jevů v míře přiměřené věku dětí. Pro děti a mládež se pravidelně připravují i jednorázové akce. Tyto akce by měly zejména mladým lidem bez vyhraněného zájmu přinášet nabídku činností, z nichž by si mohli vybrat tu, které by se rádi účastnili intenzivněji. Jedině intenzivním zapojením v činnosti oddílů a klubů získáme očekávaný efekt, který se od volnočasových aktivit očekává a tj. upevnit u dětí a mládeže pozitivní hodnoty a pokusit se o budoucnost, které se nemusíme bát.

Naše aktivity • klubová činnost • letní tábory • tvorba vzdělávacích programů • pořádání kulturních akcí, školení • poradenství • provoz Informačního centra pro mládež

Toastmasters Brno

Liftago

Liftago je česká taxi aplikace, kterou má v kapsách přes 150 000 zákazníků v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Aplikace je založená na principu výběru z nabídek konkrétních řidičů v okolí.

Liftago je na taxislužbách nezávislá platforma - v jedné aplikaci jezdí ti nejlepší řidiči z různých taxislužeb, mezi kterými vzniká přirozená konkurence.

Aplikace je dostupná i pro firmy.

Atlassian User Groups