Thermo Fisher Scientific

Nanosvět je naší vášní. Obvykle dusík používáme k chlazení vzorků, dneska ale půjde o něco jiného. Stavte se za námi na stánek a kouzlete s námi v molekulární kuchyni.

Kromě spousty dusíku vás čeká taky soutěž o degustační zážitek. Vítěze soutěže losujeme ve 14 hodin.

Dixons Carphone CoE

Hrat na mobilu dnes umi kazdy. Troufnete si ale na nas prerostly mobil? Prijde otestovat svoji zrucnost a trpelivost. Pokud mate radeji neco akcnejsiho, muzete vyzvat nase kolegy ve stolnim fotbalku. Priznivci socialnich siti a selfie si take prijdou na sve. Vas vykon radi odmenime!

Sygic Travel

Poznáte město, ve kterém se právě nacházíte? Přijďte si zasoutěžit se Sygic Travel. S pomocí virtuální reality se na chvíli ocitnete na nejkrásnějších místech světa.

Snapshot

Snapshot vám umožní zahrát si konzolové hry z dob, kdy diskovetové mechaniky byly záležitostí pouze těch zámožnějších z nás :)

Seznam.cz

Přijďte se mezi přednáškami protáhnout ke stánku Seznam.cz a vyzkoušejte si, zda se umíte trefit na cíl! Čeká na vás sada plechovek, za jejichž shození si odnesete zajímavé ceny. K dispozici bude i seznamácký tým, se kterým si můžete neformálně popovídat v pohodlí fatboyů.

Oracle + NetSuite

V NetSuite se snažíme, aby náš kód byl napsán čistě a aby se dobře četl. Zkrátka bez bugů! Říkali jsme si, že tohle pravidlo přesuneme i na BarCamp, kde si na všechny bugy brousíme zuby. Plán je tedy jasný –bugy najít, následně je usmažit a sníst. Že nevěříte? Přijďte se přesvědčit na náš NetSuite stánek ;-) A nebo se prostě jen stavte na kus řeči s našimi kolegyněmi a poptejte se jich, co je u nás nového. Je toho dost! Budeme se na Vás těšit!

Notino

Říká se, že v Notinu najdete tu nejvoňavější práci. Přijďte se sami přesvědčit do našeho stánku a pročichejte se až k parádním cenám. Kromě výhry získáte i spoustu zajímavých informací, které jste o firmě Notino možná ani netušili.

Moravia IT

Stav se na stánku Moravia IT a vyřeš krátký kvíz. Za odměnu se osvěžíš ledňákem a můžeš vyhrát tablet. Slosování vyplněných kvízů bude probíhat v 15:55.

Zapoj se do fotosoutěže, která startuje na Barcampu a bude probíhat po celý červen. Vyfoť se s logem Moravia IT a sdílej fotku s hashtagem #MoraviaITrocks! Čtyři z vás, kdo získají nejvíce lajků, získají poukaz v hodnotě 1000Kč na nákup v Alza.cz, Vaňkovce nebo IKEA dle vlastního výběru.

Kiwi.com

Vyřeš 25 hádanek na různých místech Barcampu, stav se pro drink na stánku Kiwi.com, získej razítko do soutěže Král Barcampu a vyhraj 3 x 100 EUR poukazy na libovolné letenky od Kiwi.com.

– nejprve se stav na stánek Kiwi.com pro formulář na odpovědi

– projdi místa podle zadání a vyřeš úlohy

– vyplněný formulář dones zpět na stánek Kiwi.com

– pokud budeš mít alespoň polovinu odpovědí správně, dostaneš drink, razítko do soutěže Král Baracampu, a budeš zařazen do slosování o poukazy na letenky

– slosování proběhne v 17:40 v místnosti D105

24i Media

U nás si můžete odpočinout a zahrát si s Xbox - Kinect

Prime Hammer

Připravili jsme pořádný nášup klasik pro milovníky retrogamingu. Vychutnejte si souboj v originálním Mortal Kombat a jiné hry na velké obrazovce.