Přednáška — Nežerte sendviče!! ... aneb jak někomu sdělit, že je debil a neurazit ho

74 hlasů přidat hlas

Připravuje Hanka Březinová — Osobní rozvoj — 22 minut

" Víš Franto, ten kód vypadá vážně dobře, ALE teda hrozně dlouho ti to trvalo, měl si to mít už dávno...ale jinak jsme rádi, že tě máme v týmu!"

Pokud je vám tato fráze povědomá tak věřte, že nejste jediní, které zasáhl mor metody sdělování kritiky, tzv. "sedvičové" zpětné vazby.
Přijďte si poslechnout, jak správně komunikovat kritiku aniž by se ten druhý cítitl jako "debil" nebo aniž by ho udělal z vás. Sdělovat kritiku tak, abychom nepíchali do ega druhých je těžké, v práci, ve vztahu,...všude ! Proto se tomu někdy radši vyhneme, abychom si tím neničili dobré vztahy...

Dobrá zpráva je, že to jde! Být upřímní a zároveň lidi nenasr... Za mou praxi ve firmách i ve vztazích se mi osvědčilo dodržení 4 jednoduchých zásad, jak kritiku sdělovat. Tyto zásady udělají i ze zdánlivě negativního tvrzení snadno přijatelnou zpětnou vazbu, kterou si lidé budou chtít poslechnout...teda alespoň většina lidí...:-)

Pro koho je přednáška určena

Pro všechny podřízené/nadřízené partnery/partnerky syny/otce matky/dcery ,... zkrátka všechny, kteří by se rádi občas upřímně vyjádřili k tomu druhému, ale nechtějí to pokazit.

Komentáře

comments powered by Disqus