Food & Drinks festival

Určitě to znáš – mezi přednáškami velmi rychle vyhládne a tvůj krk bude potřebovat průběžně zavlažit. My to víme, a proto jsme i letos pro tebe připravili na Barcampu menší Food & Drinks festival. A věř nám, že se máš opět na co těšit, protože bude z čeho vybírat.

Oběd pro všechny opět obstará Sklizeno a Matyho chálka a zároveň se už teď můžeš radovat z plánovaného celodenního grilování. Avšak pokud dáváš přednost něčemu sladšímu a méně těžkému, tak i tebe potěšíme. V nabídce bude spousta nejrůznějších sladkých dobrot nebo menších svačinek do ruky. Vybrat si budeš moci také z vegetariánského jídla. Ovoce bude k dispozici zadarmo.

A jak to bude s pitím? Zdarma pro tebe připravíme 100% ovocné džusy. A kromě tradičního stánku Kofi-Kofi najdeš kávu i na charitativním stánku pro podporu Josepha. Díky tomu se nemusí ani kofeinoví závisláci bát, že by byli na suchu.

Milovníky piva také nezklameme. Speciálně pro Barcamp nám minipivovar Lucky Bastard z Brna navaří tematické pivo Lucky Barcamp. Zájemci určitě nezapomeňte ochutnat, bude to stát za to.