Dětský koutek

Stejně jako minulý rok se můžeš na Barcampu těšit na MAMAmimi klub z YMCA Brno, který se postará o malé návštěvníky. Připravený dětský koutek bude sloužit jako možnost, kam můžeš dítě umístit, abys měl i jako rodič klid na poslechnutí vybraných přednášek nebo workshopů. Nezapomeň vyplnit formulář k přihlašování dětí, abychom měli přehled, kolik malých návštěvníků bude v dětském koutku během dne a zajistili tak dostatečný počet hlídajících "chůviček".

Pokud jsi rodič s nejmenšími dětmi, tak i tobě v rámci Barcampu nabídneme zázemí - přebalovací pult a kojící křeslo. Naše kapacita je deset dětí, proto v případě zájmu o dětský koutek zadej svůj požadavek do tohoto formuláře .

Co je MAMAmimi klub? Jedná se o klub pro pracující rodiče, který přes dva roky působí v YMCA Brno. Rodiče zde mají prostor pro práci a děti hernu s hlídačkou/hlídačem. Otevřeno má tři dny v týdnu (po, st, pá) od 9.00 do 12.00 hod. Hlídači jsou zkušení matadoři v péči o dítě a často také vedoucí z táborů nebo mají zkušenost s hlídáním v rodinách.

Těšíme se na všechny děti, tým MAMAmimi klubu