Král Barcampu

Zapoj se i ty do sofistikované soutěže o Krále Barcampu Brno 2017. Můžeš očekávat zážitek, ze kterého by i sám Artuš spadl ze židle. Nebo spíše koně?

Co se na tebe chystá?

Letos chceme navázat na úspěch soutěže z minulých ročníků a díky tomu se můžeš těšit i v rámci Barcampu Brno 2017 na doplňkový program v podobě zapeklitých úkolů na stáncích od našich partnerů.

Tvými konkurenty budou ostatní návštěvníci Barcampu, kteří se odhodlají jít také do boje. A že to nebude jednoduchá bitva, to je zajisté každému jasné. Avšak na konci čekají na 30 nejrychlejších soutěžících odměny, které budou speciální, unikátní, limitované anebo třeba i exkluzivní. A za ty stojí bojovat!

Pravidla hry a stručný průběh

Do soutěže se zapojíš účastí na konkrétních úkolech, které najdeš na stáncích vybraných partnerů. Aby ses stal Králem Barcampu Brno 2017, tak musíš dokončit nebo vyhrát všechny minihry, získat Královské pečetě (speciální razítka) do Účastnického glejtu (kartičky) a vyřešit závěrečnou tajenku. Nejrychlejších 30 účastníků má pak nárok zažádat o zaslouženou výhru u našich spanilých hostesek na registraci.