Dixons Carphone CoE

Říkají vám něco pojmy jako Super Mario, Tetris, Space Invaders, Pong?Pokud ano, přijďte k nám na stánek zavzpomínat na staré časy. Pokud ne, nevadí, rádi vám ukážeme, jak jsme se bavili ještě za dob vytáčeného připojení k Internetu :) Soutěžit budete sami mezi sebou, kdo dá lepší skóre, bere všechno! Popřípadě, pokud vás baví logické hádanky a na techniku až tak nejste, vyřešte některou z našich úloh, samozřejmě vás nenecháme odejít s prázdnou ;)

Y Soft

Přijďte zažít YSoftí firemní kulturu na náš stánek u vstupu do Místodržitelského paláce. Přivážíme vám její ochutnávku ze Scandalu, každoroční oslavy narozenin Y Softu, která se letos koná jen týden před Barcampem. Vyzkoušejte si některou ze soutěží, kterými jsme prošli i my, a pokud uspějete, odměna v podobě piva nebo limonády vás nemine. Můžete se také podívat, jak tiskne naše Y Soft be3D eDee 3D tiskárna nebo s námi prostě jen dát řeč. Těšíme se na vás!

Thermo Fisher Scientific

Nanosvět je naší vášní. Obvykle dusík používáme k chlazení vzorků, dneska ale půjde o něco jiného. Stavte se za námi na stánek a kouzlete s námi v molekulární kuchyni. Kromě spousty dusíku vás čeká také zábavná online hra o zajímavé ceny.

Sygic

Navigujeme řidiče a cestovatele po celém světě, aby úspěšně dorazili do vytouženého cíle. Vyzkoušej si, jaké to je jezdit bez navigace a jakýchkoliv rychlostních omezení. Na stánku Sygicu tě čekají závody na autodráze. Dojedeš i ty úspěšně do cíle a porazíš svého soupeře jako Schumacher ve své nejlepší formě?

Notino

Dokážeš rozpoznat ingredience našich parfémů? Zvládneš naskenovat voňavé dárečky rychleji než naše kolegyně? Přijď si za námi užít Barcamp a zasoutěžit si o voňavé dárečky. Zajímá tě naše firemní kultura a aktuální příležitosti? Pak se ti bude líbit naše chill out zóna. Těší se na tebe HR tým společně s naším Web Development leaderem.

Moravia IT

Přijďte na stánek Moravia IT a zkuste vyplnit soutěžní kvíz. Na vítěze čekají sportovní hodinky FitBit Ionic a pro každého máme sladké osvěžení. Také si můžete s naším týmem popovídat o společnosti, našich projektech, technologiích i otevřených pracovních pozicích. Těšíme se!

Flowmon

Je dobré vědět, co vše o sobě v síti zanecháváte, například když se připojíte k wi-fi na univerzitě nebo v kavárně, a jak jednoduše se útočník může k těmto informacím dostat. Stavte se u Flowmonu, zjistěte, jaké stopy po vás v digitálním světě zůstávají. Můžete se zúčastnit i soutěže a třeba vyhrajete některou z našich cool cen. Nejštastnější z nejšťastnějších vylosujeme ve 15:00.

CleverMaps

Vizualizujeme data nad mapami a tak nás zajímá, kdo jsou účastníci Barcampu. Odkud jste přijeli? A kde bydlí nejvíce JAVA vývojářů? Vyplň nám dotazník na www.clevermaps.cz/barcamp a přijď si k nám na stánek pro super sluneční brýle. Taky si s tebou rádi popovídáme o tom, co děláme a jak to u nás chodí.

24i Media

Jsi unavený z přednášek? Přij si k nám odpočinout, posedět a pokecat. Dáme drink a můžeme zahrát XBOX.