Zlatí partneři

Dixons Carphone CoE

Dixons Carphone je evropský TOP prodejce elektroniky, telekomunikačních a návazných služeb. Naši sít tvoří 3000 kamenných obchodů a stále rostoucí online prodej. V Brně máme od roku 2007 pobočku, kde nás v budově vedle Vaňkovky sedí k dnešními dni bezmála 600. Máme na starosti fungování backoffice a klíčových kompetencí pro centrálu v UK a Irsku a také náš lokální business ve Španělsku, Norsku, Švédsku, Finsku a Dánsku. Jsme zodpovědní za oblast informačních technologií, financí, logistiky, administrativy a lidských zdrojů.

Career page

Y Soft

Ve Y Softu vyvíjíme inteligentní podniková řešení, která pomáhají firmám budovat inovativní byznys a jejich zaměstnancům šetřit čas. Na naše řešení, které slouží k řízení, optimalizaci a zabezpečení tiskových a digitálních procesů , dnes sází 15 tisíc zákazníků ze 120 zemí celého světa. Před dvěma roky jsme toto řešení propojili i s 3D tiskárnami, které si sami vyrábíme, a nabízíme ho do škol.

V Brně sídlí nejen centrála firmy, ale také R&D. Další vývojová centra máme v Praze a Ostravě. Y Softery ale najdete všude po světě od San Jose po japonské Kobe – máme pobočky celkem v sedmnácti zemích.

Stříbrní partneři

Thermo Fisher Scientific

JSME SVĚTOVÝM LÍDREM PRODUKTŮ PRO VĚDU.
V brněnském technologickém centru vyvíjíme a vyrábíme zobrazovací a analytické přístroje špičkové úrovně. Podílejí se na výzkumu viru ZIKA, HIV, umožňují vývoj nových materiálů i zmenšení mobilních telefonů. Zažijte na vlastní kůži adrenalin, zábavu, ale také respekt, otevřenost a čestnost. Každý den u nás vám přinese náročnou, současně ale smysluplnou a zajímavou práci, mnohdy na samé hranici lidského poznání.

Více o našich technologicích na http://www.thermofisher.com/FEI

Sygic

V Sygicu vyvíjíme aplikace, které mění způsob, jakým lidé cestují. Propojujeme chytré telefony s automobily. Pomáháme rodinám zůstat ve spojení. Navigujeme firemní flotily po celém světě. A neustále inovujeme. Naším cílem je umožnit na jediném místě plánovat a rezervovat cestu, navigovat do destinace a objevovat zajímavá místa. Kromě naší centrály v Bratislavě máme pobočku i v Brně, ve které vyvíjíme aplikaci Sygic GPS Navi a plánovač cest a dovolených Sygic Travel.

Notino

Jsme brněnská firma, která se za 12 let fungování vyšplhala na špičku evropské e-commerce zaměřené na prodej kosmetiky a parfémů. Aktuálně působíme ve 22 zemích, na našem webu najdete přes 50.000 produktů a o celý chod firmy se stará více než 1000 zaměstnanců. I přesto, že jsme se rychle rozrostli, je naše firemní kultura hodně uvolněná, bez zbytečných procesů a směrnic. Tento rok nás čekají další zahraniční expanze a tak hledáme nové kolegy, kteří nám pomohou v naplnění ambiciózních cílů. Práci u nás můžete najít v oddělení marketingu, IT, zákaznické péče, logistiky, financí, obchodu i na pobočkách.

Moravia IT

Jsme původem česká firma, patřící mezi 10 největších poskytovatelů globalizačních řešení na světě. Jednodušeji řečeno, pomáháme našim klientům, aby si lidé po celém světě mohli přečíst webové stránky, různé instrukce, nebo používat SW či mobilní aplikace ve svém rodném jazyce. Pracujeme pro nejprestižnější a nejobdivovanější značky z oblasti IT a medicínských technologií.

Flowmon

Flowmon Networks pomáhá firmám spravovat a zabezpečovat jejich síťovou infrastrukturu prostřednictvím moderní technologie monitorování a analýzy chování počítačových sítí na bázi datových toků (NetFlow/IPFIX). Díky řešení Flowmon získávají IT profesionálové po celém světě kontrolu nad síťovým provozem, zvyšují výkonnost aplikací a chrání své systémy před moderními kybernetickými hrozbami, které obchází tradiční zabezpečení.

S vášní posouváme možnosti technologie pro viditelnost a diagnostiku počítačových sítí. Naše řešení identifikované v reportech agentury Gartner je výjimečné svým výkonem, škálovatelností a snadností používání. Proto velké společnosti, poskytovatelé datových služeb, státní organizace i menší a střední firmy po celém světě spoléhají na Flowmon, když chtějí překonat nejistotu a zajistit pořádek ve svém IT prostředí.

Díky vlastnímu vývoji a výzkumu, partnerství s univerzitami a světovými technologickými lídry, jako jsou Cisco, IBM nebo Check Point, je Flowmon Networks jedna z nejrychleji rostoucích technologických firem v odvětví.

CleverMaps

CleverMaps je především parta dobrých lidí, kteří chtějí mít ze své práce radost. Zakládáme si na ploché organizační struktuře, provázanosti týmů a sdílení know-how. Každý z nás se realizuje v tom, co ho baví a zajímá. V CleverMaps pracujeme na zajímavých projektech a máme prostor se dále posouvat a rozvíjet. Vyvíjíme cloudové aplikace vizualizující data nad mapami a poskytujeme další navazující služby. Pomocí chytrých aplikací zpřehledňujeme práci, přinášíme výrazné zjednodušení agendy a šetříme čas. Aplikace napomáhají lepšímu plánování, předcházení rizikům a dosažení vyšší efektivity. Díky jejich technologickému řešení mají uživatelé aplikací přístup k datům odkudkoliv. Působíme v oblastech správa majetku, infrastruktura, zemědělství a lokační analýza. Jestli hledáš práci, která má smysl, přidej se k nám.

www.24i.com

Společnost 24i Media s. r. o. vyvíjí multimediální aplikace na všech mobilních, televizních a herních platformách. Našimi zákazníky jsou filmová a televizní studia z celého světa, jako např. RTL, FOX, HBO, Nuevo Siglo, Deutsche Glasfaser Medien a mnoho dalších. Samozřejmostí je i vývoj naší vlastní OTT platformy – SmartOTT. Společně spolupracujeme s našimi dalšími vývojovými centry mateřské 24i Media BV v Amsterdamu a Madridu. V případě zájmu o více informací můžeš navštívit naše stránky http://www.24i.com. V roce 2018 se společnost 24i Media rozrostla díky akvizici společností Vigour a brněnskou společnosti Mautilus na společnost o cca 100 zaměstnancích celosvětově – cca 60 v Brně. Tím pádem se naše portfolio rozšířilo o hry a vývoj pro HbbTV technologie. V případě zájmu o více informací můžeš navštívit naše stránky http://www.24i.com

Mediální partneři

Eventee

Interactive program for your event

Get the most from your audience with live questions and feedback.