Přednáška — Motivace zaměstnance v 21. století 10 ověřených pravd

138 hlasů přidat hlas

Připravuje Hanka Březinová _ Inspirata.cz — Inovace — 45 minut

Chceš proniknout do zákonitostí, které ovlivňují lidské chování? Chceš umět motivovat sebe i lidi okolo? Pochopit jakou roli v tom mají emoce a jak s nimi pracovat?

Podléháme mylnému dojmu, že dlouhodobé chování lidí jsme schopni ovlivnit penězi. Za dob našich babiček to bylo průměrně 20 let v jedné firmě, dnes jsou to 2 roky a zaměstnanec jde o firmu dál. Přebíhání lidí mezi firmami a zkrácení průměrné životnosti zaměstnance jasně ukazuje na to, že firmy neumějí pružně reagovat a dlouhodobě kvalitní lidi udržet.

Už víme, že cestou z toho ven není najmout zástup happiness manažerů, přidávat lidem peníze, pořádat do nekonečna ožírací teambuildingy ani hodit zodpovědnost na HR, že máme málo benefitů. V čem je zakopaný pes a jak ho vykopat? Jaká je role majitelů, HR, lídrů a samotných zaměstnanců?

Přednáška nabitá poznatky současné psychologie práce o tom, jak funguje motivace i postřehů a případových studií z každodenního života českých firem. Přijďte získat nový pohled a motivaci lidského chování nejen v práci.

Pro koho je přednáška určena

  • HRisty, aby pochopily co je doopravdy jejich role a že oni sami stejně nikdy nikoho nenamotivují
  • Majitele a ředitele firem i menších startupů,aby chápali proč to bez nich nepůjde
  • Startupisty, kteří nechtějí propásnout přerod z tří nadšenců na malou firmu a chtějí konstatně udržet motivaci týmu
    a hlavně pro
  • Všechny lídry manažery a vedoucí týmu,protože o nich to bude především.

    Komentáře

    comments powered by Disqus