Přednáška — Mistrovství v prezentacích #2: Jak konečně zapůsobit na emoce publika?

Připravuje Jaroslav Kováč

Tento workshop nebude žádným teoretickým kázáním plným obecných keců, půjdeme naopak rovnou k jádru technik, které vám pomůžou své prezentace výrazně oživit.

Mnoho z nás dokáže něco odprezentovat, ale ne vždy je to pro publikum zajímavé. Jedním z nejčastějších důvodů bývá právě neschopnost ve svém publiku vzbudit emoce. Není pro to potřeba ani vyřvávat na lidi, ani se je snažit roztancovat, jak si myslí někteří "motivátoři" dneška - existují i mnohem lepší a sofistikovanější způsoby, jak přimět lidi poslouchat :-)

Dostanete tedy pomyslnou "emoční viagru" - takové praktické postupy, jak emoce do své prezentace dostat, které budete schopni okamžitě využít hned při své další prezentaci.

Pro koho je přednáška určena

Prezentace je určena pro ty, kteří chtějí své prezentace a vystupování oživit a dostat se příště publiku více pod kůži. Probírané techniky ocení díky své specifickosti jak profesionálové, kteří už mají něco za sebou, tak i začátečníci, a to díky jednoduchým a názorným příkladům jak emoce do své prezentace dostat.

Komentáře

comments powered by Disqus