Přednáška — Super Vzdělávání - 7 tajemství efektivního rozvoje a vzdělávání

Připravuje Evel Meckarov

Minulý rok jsem měl možnost vám uvést Super Projekťáka a 7 tajemství projektového řízení (záznam na SuperLectures). Tento rok bych vám rád ukázal tipy a triky z oblasti vzdělávání a sebevzdělávání, na které jsem přišel za poslední 3 roky po uvedení více než 40 různých workshopů a kurzů po Česku, Maďarsku, Polsku a Slovinsku a získáním certifikace mezinárodního IBM školitele v oblasti Project Management.

Čím dál tím více je jasné, že forma vyučování, kterou jsem absolvoval na vysoké škole a získal tím titul Ing zdaleka nestačí k efektivnímu rozvoji dovedností. Od té doby jsem absolvoval jak tyto velice zajímavé a dobré externí a interní kurzy v IBM, tak i špatné a velice nudné.

V této prezentaci se dozvíte:

1) Jak si udělat efektivní vzdělávací plán, který vám opravdu pomůže k co nejlepší efektivitě práce, ať už v nějaké korporaci, nebo malém startupu
2) Jak poznat kvalitní vzdělávací zdroje v rámci vysoké školy nebo externě
3) Jak postavit efektivně svůj vlastní vzdělávací workshop
4) Proč je výborný nápad učit další lidi a jak vám učení pomáhá ve vlastním rozvoji.

profil:
http://www.slideshare.net/evelmeckarov/project-portfolio-management-development-45889203

Pro koho je přednáška určena

Pro každého, kdo nemá čas na 200 stránková nudná skripta, ale chce se dozvědět ty nejlepší techniky o tom jak se efektivně vzdělávat a tímto byt efektivnější v dosahování svých pracovních cílů.

Komentáře

comments powered by Disqus