Doprovodný program

Embedit

O partnerovi

EmbedIT is a team of IT professionals providing services to the Home Credit Group and Air Bank (PPF Group). We internally design, develop and maintain systems and applications that serve more than 44 million customers in 10 countries.

http://www.embedit.cz

Doprovodny program - Hmyzí výzva

We have bugs. Lots of them. But not in our code. Crispy fresh cocroaches, zophobas and crickets prepared for all of you to taste at our EmbedIT stand. Ready to meet the real challenge? Be a real developer not just a bug-fixer!

Embedit

Kentico

O partnerovi

Kentico Software je česká IT firma se sídlem v Brně a lídr světového trhu komplexních řešení pro online marketing. Byla založena v roce 2004, v současnosti zaměstnává 150 specialistů a své pobočky má v USA, Austrálii, Velké Británii a Nizozemí. Její software využívá více než 25 000 webových stránek na celém světě. Patří mezi ně například Bacardi, Gibson, Mazda, Microsoft, Sony nebo Vodafone. Kentico je certifikovaný partner společnosti Microsoft a opírá se o širokou partnerskou síť čítající 1 000 digitálních agentur v osmdesáti zemích světa.

http://www.kentico.com

Doprovodný program No. 1 - Sumoslalom

Chceš si vyzkoušet, jaké je to být v kůži zápasníka sumo, ale nechceš kvůli tomu tloustnout? Přijď se protáhnout po sezení na přednáškách na náš sumoslalom. Čeká tě ďábelská kombinace kostýmu zápasníka sumo a překážkové dráhy. Zhubnutí zpět do původní podoby zaručeno.

Doprovodný program No. 2 - Bludiště

Máš rád nejrůznější bludiště? Přijď si k nám potrápit mozkové závity a vyzkoušej si jak zábavné může být hledání cíle.

Tripomatic

O partnerovi

Tripomatic pomáhá lidem plánovat výlety. Aplikace pro web, iPhone, iPad a Android doporučí zajímavá místa z více než 450 destinací a umožní na mapě naplánovat itinerář pro celou cestu. Tripomatic naplánuje přes 300.000 výletů měsíčně.

Doprovodny program

Naplánujte si výlet na Barcamp Brno 2015, v aplikaci Tripomatic a synchronizujte ho na server Budete moci vyhrát jednu ze 3 sad LEGO Architecture. Losování výherců proběhne o poslední přestávce na stánku Tripomatic. Soutěže se můžete zúčastnit kdykoliv, dokonce i pokud na BarCamp nakonec nedorazíte.

Tripomatic

Touch Art

O Partnerovi

Touch Art se specializuje na vývoj aplikací pro iOS a Android již od roku 2009. Původně studentský projekt přerostl ve firmu o 10 lidech a stále roste, Vyvíjíme jak vlastní, tak klientské aplikace a přitom děláme to, co nás baví.

WE LOVE MAKING ART
FOR YOUR TOUCH DEVICES

Liftago

O Partnerovi

Dle Soutěže start-upů GEW je Liftago je prý nejnadějnější český start-up, který dává každému přes mobilní aplikaci výběr nejlepších volných řidičů taxi v okolí - podle hodnocení řidiče předchozími zákazníky, podle ceny nebo auta. Liftago používají už desítky tisíc lidí a jeho vizí je extrémní zpřístupnění veřejné dopravy tak, že pro lidi bude jednodušší nechat vlastní auto doma, nebo si ho vůbec nepořizovat :)

http://www.liftago.com

Doprovodny program - Vysokorychlostní výzva

Chcete se poprvé svézt zadarmo přes aplikaci Liftago a ušetřit tak 400 Kč? Více info dostanete od našich hostesek u elektromobilu Tesla, kterým Vás i rádi svezeme.

Liftago

Computer - Mediální partner

O Partnerovi

Brněnská redakce pro vás již 21 let připravuje časopis Computer, který každý měsíc na 148 stranách přináší obsáhlé srovnávací testy, tématické a technologické články, důkladné recenze, tipy na zajímavé aplikace a služby i komentáře o dění na Internetu.

Doprovodny program - Buď ve střehu a dostaneš Computer

Pro aktivní a šikovné posluchače přednášek jsme připravili časopis Computer. Buďte ve střehu, zodpovězte správně náhodnou otázku přednášejícího a časák je váš.

http://computer.zive.cz

Edhouse - Mediální partner

O Partnerovi

Jsme největší dynamicky se rozvíjející softwarehouse ve Zlíně. Vznikli jsme v roce 2006 a vypracovali jsme si pozici silného a stabilního zaměstnavatele o týmu 47 talentovaných software engineerů. Od loňského roku působíme i na Vsetíně, kde rozvíjíme pobočku vývojového centra Edhouse Vsetín. Pracujeme pro světové jedničky na mezinárodním trhu a tím naplňujeme náš cíl přinášet zajímavou práci do našeho regionu – Zlínského kraje. Mezi naše zákazníky patří společnost FEI, NCR, ON Semiconductor a ComAp. S těmito zákazníky budujeme klíčová partnerství a pracovní pobyty v zahraniční nejsou výjimkou.

Seznam.cz

O partnerovi

Seznam.cz je nejnavštěvovanější český internetový portál, jehož domovskou stránku denně navštíví přes 2,5 milionu uživatelů. Vizí společnosti je pracovat na tom, aby internet byl nejsilnější české médium a na něm Seznam.cz místem první volby.

Doprovodný program - Dej s námi řeč

Seznam se se Seznamáky a dej s námi řeč. Všichni budeme mít během Barcampu stejná trička, ale každý s jinou hláškou, abys poznal, kdo se čím v Seznamu přesně zabývá. Zajímají tě izomorfní aplikace, AB testování nebo docker a machine learning? Ptej se! Nejen na přednáškách, ale kdykoli, jsme tu pro tebe a chceme vědět, co tě pálí. Vaše otázky nenecháme bez povšimnutí. Tvůrce nejlepších 20 dotazů pozveme na afterparty na skleničku a v networkingu můžeme pokračovat až do rána. Navíc tu s námi bude i kolegyně personalistka, takže z jedné vydařené konference může být nakonec i zajímavá pracovní nabídka…

http://www.seznam.cz

Moravia

O partnerovi

Moravia je předním poskytovatelem překladů, lokalizací, softwarového vývoje a testování. Naše globalizační řešení umožňují společnostem vstoupit na světové trhy s vysoce kvalitními lokalizovanými produkty a službami, které splňují jazykové a funkční požadavky zákazníků v kterékoliv lokalitě.

Doprovodný program - Kasařův šťastný den

Rozcvičte se u nás vyluštěním několika hlavolamů a pak si zahrajte na kasaře a otevřete kasu s indicií.

Y Soft

O partnerovi

Y Soft: Build Smart Business

Jsme česká firma s pobočkami po celém světě. Přinášíme inteligentní tisková řešení pro malé, střední i velké mezinárodní společnosti ze všech segmentů trhu.

Doprovodný program - Načerpejte s námi energii!

Věříme, že díky pozitivním postojům můžeme změnit svět. Proto si zakládáme na šesti klíčových hodnotách, které dodržujeme napříč všemi pozicemi, odděleními i pobočkami.

Načerpejte s námi energii!

Y Soft