Soutěž o Pevnost Barcampu Brno

Letos jsme se rozhodli připravit účastníkům jedno zajímavé překvapení. Se stoupajícím zájmem a růstem počtu přihlášených jsme letos chtěli nabídnout doplňkový adrenalinový program v podobě soutěže.

Tato soutěž se nese v duchu záhad a mysterií a ne náhodou připomíná legendární soutěž Pevnost Boyard. Splnit veškeré úkoly a vyluštit výslednou tajenku nebude jednoduché, ale zaručeně zábavné.

Co Tě čeká?

V konkurenci několika stovek horlivých účastníků změříš fyzické i psychické síly na stáncích vybraných partnerů Y Soft, Kentico, Moravia, Tripomatic a Edhouse. Cílem bude splnit náročné úkoly a získat indície k tajence. Na konci 30 nejrychlejších z vás čekají speciální odměny. Nezoufejte, v případě, že se vám nepodaří v jednotlivých hrách uspět máte šanci se vrátit do soutěže zakoupením indicie u stánku vybraných partnerů s kasičkou Bwindi a zároveň tak přispět na dobrou věc.

Neváhejte a nechte se unést na Barcamp vlně do světa zábavy. Spojte příjemné s užitečným a zapojte se do soutěže o hodnotné ceny.

Těší se na vás celý organizátorský tým včetně slovutného otce Fourase.

Pravidla hry a stručný průběh

  1. Účastníci se do soutěže zapojí účastí na konkrétní hře u vybraného partnera viz výše.
  2. Cílem je dokončit popř. vyhrát jednotlivé minihry u celkem 5 vybraných partnerů a získat speciální pásky spolu s konkrétním písmenem tajenky. V případě neúspěchu lze získat indícii (hádanku) přispěním částky u stánku Bwindi. Tato indície povede k vyluštění tajenky
  3. Účastníci nárokují výhru v soutěži na stánku Bwindi po předložení všech 5 pásků popř. zakoupených indicií a správným heslem tajenky
  4. Výhry se po splnění výše uvedeného předávají na stánku Bwindi

Výhry v soutěži

  • unikátní tričko Krále Barcampu v limitovaném množství se speciálním potiskem
  • koruna Krále Barcampu
  • rozpočet na večerní afterparty v Tusto
  • ... a další výhry

Tajenka pro soutěž :

tajenka

Zároveň Ti napovíme, písmeno ke čtvrtému řádku tajenky se skrývá v okolí místnosti s workshopy.