Hlavní partneři

JSME SVĚTOVÝM LÍDREM PRODUKTŮ PRO VĚDU. V brněnském technologickém centru vyvíjíme a vyrábíme zobrazovací a analytické přístroje špičkové úrovně. Podílejí se na výzkumu viru ZIKA, HIV, umožňují vývoj nových materiálů i zmenšení mobilních telefonů. Zažijte na vlastní kůži adrenalin, zábavu, ale také respekt, otevřenost a čestnost. Každý den u nás vám přinese náročnou, současně ale smysluplnou a zajímavou práci, mnohdy na samé hranici lidského poznání.

Více o našich technologicích na www.thermofisher.com/FEI

Partneři

Y Soft je globální firmou s pobočkami v 17 zemích světa. Naše kořeny, centrála a veškerý vývoj ale zůstávají v České republice. Pracujeme na komplexních projektech s využitím nejnovějších technologií včetně 3D tisku, robotů a umělé inteligence. Vyvíjíme SW a HW produkty, které pomáhají středním a velkým firmám s jejich digitální transformací. To, že náš „mission critical“ systém je na světové špičce potvrzuje i fakt, že naše produkty používá více než 30 % společností ze seznamu Global Fortune 500. Nejsme pobočkou mezinárodní korporace a nepodřizujeme se rozhodnutím ze zahraniční centrály. Naopak, veškerá strategická rozhodnutí se odehrávají v ČR a ty máš příležitost se do nich zapojit. Lidé, kteří se nebojí vystoupit z davu a přichází s neotřelými nápady, se u nás nikdy neztratí. Přijď se o tom všem přesvědčit na náš stánek na vlastní kůži.

Unicorn je renomovaná evropská společnost poskytující ty největší informační systémy a řešení z oblasti informačních a komunikačních technologií. Dlouhodobě se soustředí na vysokou přidanou hodnotu a konkurenční výhodu ve prospěch svých zákazníků. Působí na trhu již od roku 1990 a za tu dobu vytvořili řadu špičkových a rozsáhlých řešení, která jsou rozšířena a užívána mezi těmi nejvýznamnějšími podniky z různých odvětví.

Jsme původem česká firma, patřící mezi 10 největších poskytovatelů globalizačních řešení na světě. Jednodušeji řečeno, pomáháme našim klientům, aby si lidé po celém světě mohli přečíst webové stránky, různé instrukce, nebo používat SW či mobilní aplikace ve svém rodném jazyce. Pracujeme pro nejprestižnější a nejobdivovanější značky z oblasti IT a medicínských technologií.

LOGEX je nizozemská společnost zaměřená na oblast zdravotnictví. Využíváme pokročilé metody datové analýzy a další moderní technologie ke zvyšování finanční efektivity lékařské péče. Získaná data jsou pro nás prostředkem k dosažení udržitelného modelu finančně dostupného zdravotnictví. Jsou to data, která dávají smysl hned dvakrát. Data, díky kterým pomáháme lékařům pomáhat.

Naší doménou jsou především kvantitativní analýzy a data o zdravotní péči využíváme k tvorbě analytických modelů, které následně konfrontujeme s benchmarky nastavenými ve spolupráci s lékaři a jednotlivými nemocnicemi.

V současné době našich služeb využívá více než 95 % holandských nemocnic a postupně expandujeme také na další trhy. Dnes jsme kromě Nizozemska například ve Velké Británii, ve Francii, ve skandinávských zemích či v Saúdské Arábii, a v Brně najdete jedno z našich hlavních vývojových center.

Flowmon Networks pomáhá firmám spravovat a zabezpečovat jejich síťovou infrastrukturu prostřednictvím moderní technologie monitorování a analýzy chování počítačových sítí na bázi datových toků (NetFlow/IPFIX). Díky řešení Flowmon získávají IT profesionálové po celém světě kontrolu nad síťovým provozem, zvyšují výkonnost aplikací a chrání své systémy před moderními kybernetickými hrozbami, které obchází tradiční zabezpečení.

S vášní posouváme možnosti technologie pro viditelnost a diagnostiku počítačových sítí. Naše řešení identifikované v reportech agentury Gartner je výjimečné svým výkonem, škálovatelností a snadností používání. Proto velké společnosti, poskytovatelé datových služeb, státní organizace i menší a střední firmy po celém světě spoléhají na Flowmon, když chtějí překonat nejistotu a zajistit pořádek ve svém IT prostředí.

Díky vlastnímu vývoji a výzkumu, partnerství s univerzitami a světovými technologickými lídry, jako jsou Cisco, IBM nebo Check Point, je Flowmon Networks jedna z nejrychleji rostoucích technologických firem v odvětví.

Dixons Carphone je evropský TOP prodejce elektroniky, telekomunikačních a návazných služeb. Naši sít tvoří 3000 kamenných obchodů a stále rostoucí online prodej. V Brně máme od roku 2007 pobočku, kde nás v budově vedle Vaňkovky sedí k dnešními dni bezmála 600. Máme na starosti fungování backoffice a klíčových kompetencí pro centrálu v UK a Irsku a také náš lokální business ve Španělsku, Norsku, Švédsku, Finsku a Dánsku. Jsme zodpovědní za oblast informačních technologií, financí, logistiky, administrativy a lidských zdrojů.

Career page

Jsme Codasip, těší nás! Vyvíjíme procesorové technologie založené na RISC-V, což je velmi pravděpodobně počítačová architektura budoucnosti. Naší tajnou zbraní a korunním klenotem je Codasip Studio.Ve firmě je nás asi šedesát, většina jsou vývojáři. Z toho by mělo být jasné, že nejsme žádný zatuchlý korporát, kde různí podržtaškové dávno přečíslili užitečné jádro firmy. Máme výhody z obou světů – startupového ducha, ale taky přízeň, důvěru a fondy solidních investorů. Jsme na cestě vzhůru. Přidejte se. Leťte s námi. Sky is the limit!

V Livesport TV tvoříme špičkový digitální produkt pro sportovní fanoušky po celém světě, díky kterému uvidí jakýkoliv sportovní zápas v té nejlepší možné kvalitě. Vytváříme pro ně OTT nové generace, od streamingové platformy po multimediální aplikace. Samozřejmostí je pak nabídka highlightu, sestřihů důležitých zápasů a především živé přenosy obohacené o detailní statistiky, sestavy a tabulky.

Naše mateřská společnost Livesport je česká firma a zároveň světový leader v oblasti sportovních výsledků a statistik, který využívá přes 85 mil. uživatelů.

Společnost 24i Media s. r. o. vyvíjí multimediální aplikace na všech mobilních, televizních a herních platformách. Našimi zákazníky jsou filmová a televizní studia z celého světa, jako např. RTL, FOX, HBO, Nuevo Siglo, Deutsche Glasfaser Medien a mnoho dalších. Samozřejmostí je i vývoj naší vlastní OTT platformy – SmartOTT. Společně spolupracujeme s našimi dalšími vývojovými centry mateřské 24i Media BV v Amsterdamu a Madridu. V případě zájmu o více informací můžeš navštívit naše stránky http://www.24i.com. V roce 2018 se společnost 24i Media rozrostla díky akvizici společností Vigour a brněnskou společnosti Mautilus na společnost o cca 100 zaměstnancích celosvětově – cca 60 v Brně. Tím pádem se naše portfolio rozšířilo o hry a vývoj pro HbbTV technologie. V případě zájmu o více informací můžeš navštívit naše stránky

Za podpory

Fakulta informačních technologií VUT je moderním mezinárodně uznávaným vysokoškolským pracovištěm a centrem špičkového výzkumu v nejrůznějších oblastech – od hardware přes inteligentní systémy až po multimédia. V moderním kampusu s unikátním vybavením nabízí studentům vysoce ceněné vzdělání v oblasti IT ve všech stupních studia: v tříletém bakalářském, navazujícím dvouletém magisterském i ve čtyřletém doktorském.

Interactive program for your event

Get the most from your audience with live questions and feedback.


Barcamp Brno je největší akcí svého druhu v České republice, kterou letos čeká 10. ročník. Využijte i vy příležitosti a zviditelněte svou společnost před více než 1 300 účastníky se zájmem o technologie, byznys, marketing a inovace. Ozvěte se naší Evě a zjistěte možnosti spolupráce.

Chcu se stát partnerem