Workshop — Jak číst a vyhodnocovat data v Google Analytics

Připravuje Zbyněk Hyrák

  • Trvá 90 minut
  • Celkem 30 míst

Sledujete pouze návštěvnost vašeho webu a jiné důležité metriky vám unikají, nebo se v jejich interpretaci ztrácíte? Hledáte hlubší pochopení webové analytiky, čísel, dat i grafů?

V tomto workshopu se blíže podíváme na nejvýznamnější metriky v Google Analytics. Ukáži vám, jak je vhodně interpretovat a dávat do kontextu, abyste se mohli dle nich lépe rozhodovat.

Některé metriky mají trošku jiný význam, než se na první pohled může zdát (například míra okamžitého opuštění, čas strávený na stránce apod.).

Chcete se dozvědět, jak byl účinný váš e-mailing a které PPC kampaně byly nejúspěšnější? Nebo váháte nad tím, které nevýkonné PPC kampaně máte vypnout, ale nevíte, podle jakých indicií je poznat?

Podíváme se blíže i různé typy konverzí i mikro-konverzí. Zjistíte také, jaké události lze na webu měřit, a proč by se na ně nemělo zapomínat.

Přijďte na workshop a poznejte webovou analytiku zblízka!

Pro koho je workshop určen

Pro všechny, kteří provozují svůj web či e-shop. Dále také pro majitele firem, marketingové manažery atd.

Jak se připravit na workshop

Pro praktickou práci na tomto workshopu si prosím vezměte svůj notebook (tablet není vhodný) a své přihlašovací údaje do Google Analytics, Google Ads a Skliku.

Komentáře

comments powered by Disqus